Posted on February 27, 2011

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο twitter στην Καθημερινή

Μόλις με ενημέρωσαν πως η Καθημερινή σήμερα δημοσιεύει κείμενο για την απουσία του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας στο twitter.

Γνωρίζοντας αρκετά πράγματα [και πρόσωπα] γύρω από τις διαδικτυακές παρουσίες κομμάτων και πολιτικών, έσπευσα σε διασταύρωση στοιχείων.

Όπως βλέπετε στο πρώτο screenshot ο λογαριασμός του ΠΑΣΟΚ [επίσημος, όπως αναγράφεται] πράγματι έχει να να ανανεωθεί από τον Αύγουστο.

[Υποθέτω πως ή έληξε κάποια σύμβαση, ή κρατούν αποστάσεις εφόσον διανύουμε περίοδο crisis στην οποία δε γνωρίζουν πώς να ανταπεξέλθουν διαδικτυακά ή υπάρχει και άλλος “επίσημος” λογαριασμός]

 

Όσο για την Νέα Δημοκρατία, η συντάκτρια του κειμένου πιθανότατα υπέπεσε σε δημοσιογραφικό ατόπημα μη διερευνώντας ως όφειλε το θέμα και παραπλανήθηκε η ίδια, σύροντας στη πλάνη και τους αναγνώστες της εφημερίδας.

Μετά το “μπέρδεμα” των λογαριασμών της Νέας Δημοκρατίας [είχα γράψει για αυτό εδώ] και όπως αποδεικνύεται από το παραπάνω screenshot , ο λογαριασμός της Νέας Δημοκρατίας στο twitter είναι ενεργός με τελευταίο tweet στις 25 Φεβρουαρίου.