Posted on November 19, 2013

Διαδίκτυο και Παιδιά

 

Εχθές πραγματοποιήθηκε η 3η παρουσίαση της Δράσης: Η Πραγματικότητα του Διαδικτύου στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, με θέμα Διαδίκτυο και Παιδιά.

Μεταξύ των διαφανειών ειπώθηκαν και πολλά άλλα πολύ ενδιαφέροντα τα οποία σκοπεύω να συνοψίσω σε ένα βίντεο μόλις ολοκληρωθούν και οι 5 συναντήσεις της δράσης.

Χάρηκα ιδιαίτερα που συνάντησα από κοντά διαδικτυακούς φίλους και είμαι σίγουρη πως στο εγγύς μέλλον θα οργανώσουμε ακόμα πιο ενδιαφέρουσες δράσεις.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση έχει σκοπό πρωτίστως να ενημερώσει, για αυτό και η προσωπική μου άποψη – όπου συμπεριλαμβάνεται – είναι μικρού εύρους κι όπως είπα στο τέλος της παρουσίασης, αν προκαλέσω έστω και μία συζήτηση για το διαδίκτυο μέσα σε μία οικογένεια, για εμένα θα είναι επιτυχία.

Να υπενθυμίσω πως τις παρουσιάσεις της δράσης μπορείτε να τις βρίσκετε εκτός από τον δικό μου χώρο, στη σελίδα της βιβλιοθήκης καθώς και στο slideshare.

Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη.

 

Η επόμενη συνάντηση θα έχει θέμα: Social Media και θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο της βιβλιοθήκης στις 6.30 το απόγευμα, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.